Venetia- Excursie cu/fara workshop de Fotografie/Pictura/Desen


In perioada 14-30 August, (toata perioada sau varianta de o saptamana), Casa Arte va propune o calatorie cu /fara workshop la Venetia, care se poate finaliza cu o expozitie a celor mai bune lucrari in Bucuresti. Pot participa cei interesati de workshop, dar si insotitorii acestora.
In acea perioada in Venetia se desfasoara Festivalul International de film , editia 17-a, Bienala de Arhitectura, pe care o vom vizita impreuna, Festivalul de jazz si rock pe strada, etc.
Casa Arte propune un workshop intensiv de 4 ore de pictura/fotografie/desen(arhitectura si/design interior) pe zi intrun oras plina de cultura, atmosfera si culoare, cu oameni calzi si prietenosi. Locuri limitate 10-15 participanti. 
Vor fi doua tipuri de workshop: Workshop combinat cu ore de pictura, desen si fotografie. Workshop intensiv doar pictura, doar desen sau doar fotografie! Detalii la cerere.
Cazarea se va realiza in apartamente cu bucatarie. Vom incerca sa traim ca niste localnici. De rezervari ne ocupam noi. Transportul este la libera alegere a participantilor, dar va putem consilia si ajuta, fie ca alegeti tren, autocar sau avion.
 Asteptam intrebarile dvs si inscrierile pana la 30 iunie.

2 gânduri despre &8222;Venetia- Excursie cu/fara workshop de Fotografie/Pictura/Desen&8221;

  1. Buna. Fain ca exista acest proiect de workshop! Venetia oricum este ofertanta si pentru un pictor si pentru un fotograf. Dincolo de abordarea incadrata intr-un gen de arta, combinatia lor mi se pare o idee interesanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s